50PlusFit - WorkOutdoorsGroepstraining

Groepstraining

€8,50 P.P. / 60 min. Stadspas Groene Stip €2,50

Voor tijden en locatie zie rooster

Fitter worden zou voor niemand als een straf moeten voelen. Het is een geweldige en krachtige, fysieke en mentale verandering waar je nooit te oud voor bent om mee te beginnen. Sterker nog, ons lijf heeft beweging nodig. We hebben ruim 500 spieren in ons lijft zitten en deze werken allemaal met alkaar samen. Naarmate je ouder wordt vinden er processen in je lijft plaats die ons metabolisme beinvloeden. Ook is er sprale van spierafname met wel 10% op jaarbasis. Ook onze botten worden broos waardoor kans op blessures toenemen. Dit proces kun je vertragen door actief te blijven en krachtoefeningen te doen die alle mobiliteits- en balansspieren aanspreken.

​Ervaar bij de 50+ groepstrainingen het plezier van samen regelmatig trainen. Of je nu voor het eerst komt of al veel vaker bent geweest sluit je aan en doe een proefles geheel gratis.

De groepstrainingen vinden afwisselend plaats op 3 locaties afhankelijk van de weersomstandigheden en van de training. In het Oosterpark hebben we de beschikking over een container met trainingsmaterialen zoals gewichten en elastieken. Marineterrein heeft een buitenlucht fitness spot met uitgebreide rekken, core touwen en veel meer. Mijn trainingen zijn aangepast op leeftijdsgroep zodat iedereen mee kan komen. Dat vind ik belangrijk. Waar ik verder scherp op let is houding en techniek.

Kom langs en probeer het uit, kost niks behalve beetje wilskracht.