50PlusFit - WorkOutdoorsMijn Missie met 50plusfit

Hoe begin je en belangrijker, hoe hou je het vol?

Waarschijnlijk het aller moeilijkst: Hoe begin je en hoe houd je het vol? Mijn missie is om jou daarbij te helpen. Ik garandeer jou dat je al na 2 weken verandering begint te voelen in je lichaam. Als je na een tijd van stilstand weer progressief in beweging komt dan reageren al je spieren en ledematen daarop sterk. Dat is een lekker gevoel; bijkomende effect is dat je je tegelijk fitter en energieker gaat voelen. Niet alleen lichamelijk, ook mentaal gebeurt er van alles waardoor je creativiteit, ondernemerschap en sociaal leven weer gaat stromen. Hoe fijn is dat!!!

Om die eerste stap te maken kan een personal trainer vaak uitkomst bieden. Je hebt net even dat duwtje nodig om van die bank te komen. Als je eenmaal over de drempel heen bent, gemiddeld al na 4 tot 5 privé trainingen, dan ben je daarna weer klaar aan te sluiten bij de groepstrainingen in de buitenlucht. Zo snel kan dat gaan.

Het is deze missie die dit werk voor mij zo aantrekkelijk maakt. De positieve reacties en mensen na de training met een brede glimlach weer huiswaarts te zien gaan. Een gezondere levensstijl met regelmatige beweging en rust zetten je leven op z’n kop maar dan wel op een positieve manier. Dat is de bijdrage die ik wil leveren, die aanzet naar een gezondere levensstijl.

Let wel, als je daadwerkelijk resultaat wilt boeken dan moet je er serieus voor gaan en dat vraagt doorzetting en volharding. En het zal voorkomen dat je soms niet kunt en een training moet overslaan en dat mag. Maar ik weet zeker dat wanneer je eenmaal bent begonnen je je best gaat doen om geen training te willen missen. Jij zult straks uitkijken naar de volgende training want dat gevoel dat je al na 2 weken hebt bereikt, dat wil je niet meer kwijt!